logo

Ball Nupcial a Vic

Baile Nupcial y Baile para Bodas en Sant Gervasi-Galvany, La Bonanova y Les Tres Torres

Dance Barcelona · Juan Bocanegra ofereix els seus serveis a Vic, el municipi de Vic és la capital de la comarca d’Osona, també,  província de Barcelona. Situada a uns 70 quilòmetres de Barcelona i del Pirineu. Vic és una ciutat universitària amb un complex per a les arts escèniques i els estudis musicals, i amb nombroses entitats que li aporten una gran vitalitat cultural.

Si voleu sorprendre a tots els convidats amb el vostre ball nupcial o necessiteu aprendre una coreografia especial per al gran dia, a l’escola de ball Dance Juan Bocanegra us ajudaran a preparar una actuació única que deixarà a tothom sorprès. El seu professorat s’adaptarà a les vostres necessitats, al vostre nivell i a l’estil que vulgueu, perquè pugueu crear un moment màgic i inoblidable.

A Dance Juan Bocanegra us ensenyaran tots els passos per crear coreografies de qualsevol estil i nivell. Faran un seguiment personalitzat del vostre progrés i us oferiran vídeos de les classes i l’edició musical necessària per a posar-vos-ho més fàcil i que tot surti perfecte.

Viureu una experiència gratificant i motivadora en cada sessió i aconseguireu sorprendre a tots els assistents amb un ball que us farà brillar en el vostre dia més especial!

¡Aquí pots mirar els nostres Wedding Dance Packages!

 

Contacti amb nosaltres i comenci a ballar!

Telèfon 697 285 331!

2 thoughts on “Ball Nupcial a Vic”

  1. Hola, somos una pareja que vive en Vic, nos casamos en noviembre y nos gustaría aprender un baile nupcial, quisiera más información.

    • Hola Meritxell,

      Gracias por contactar con nosotros, nos pondremos en contacto con vosotros por privado.

      Un saludo!

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *