Dance Barcelona · Juan Bocanegra ofereix els seus serveis a Vic, el municipi de Vic és la capital de la comarca d’Osona, província de Barcelona. Situada a uns 70 quilòmetres de Barcelona i del Pirineu. Vic és una ciutat universitària amb un complex per a les arts escèniques i els estudis musicals, i amb nombroses entitats que li aporten una gran vitalitat cultural.

El nostre centre ha organitzat un curs de ball, per a tots aquells que vulguin descobrir l’apassionant món de ballar. Els nostres mestres donen la llibertat de deixar triar als alumnes quina modalitat de ball prefereixen i la quantitat d’ells.

Oferim les següents modalitats: El Vals Anglès, el Foxtrot, el Tango, la Batxata, el Vals Vienès, el Quickstep, el Bolero, la Salsa, el Chachachá, la Samba, el Pasdoble i el Jive.

Ball en parella:

Pels alumnes que vulguin descobrir el ball en parella, oferim classes particulars a domicili o a les nostres sales de ball.

Professional-Amateur (Pro-Am):

Classes particulars pels alumnes que no tenen parella. Pels que volen descobrir l’apassionant món de ballar amb un professional i deixar-se portar per ballarins amb més de 15 anys d’experiència. L’alumne podrà decidir quins balls voldrà aprendre durant el curs intensiu. Horari a convenir entre l’alumne i el mestre.

Ball per a Nuvis:

Oferim classes personalitzades on els alumnes poden triar tots els detalls, per crear un Show el dia més especial de les seves vides. Podreu triar les músiques que més us agradin i crearem una coreografia única, adaptada a les vostres necessitats. Les coreografies grupals també són una opció per fer partícip als vostres familiars i amics. Fes la teva boda única i diferent!

¡Aquí pots mirar els nostres Wedding Dance Packages!

 

Contacti amb nosaltres i comenci a ballar!

Telèfon 697 285 331!